Profesio

O nama

Agencija PROFESIO ima tradiciju od preko 10 godina rada na hrvatskom tržištu, a pod imenom PROFESIO posluje već 4 godine. Posljednjih godina postali smo jedna od vodećih agencija za zapošljavanje i obračun plaća u Hrvatskoj i šire.

Konkurentnost na tržištu rada postižemo profesionalnim pristupom i otvorenom komunikacijom s našim klijentima, bilo da se radi o poslodavcima ili zaposlenicima.

Radimo sa širokim spektrom zanimanja i specijalnostima u građevinskom sektoru svih profila, inženjerstvu i informatici, administraciji, financijama i ljudskim resursima, prodaji i korisničkoj podršci. Njegujemo osobni pristup svakom klijentu razumijevajući točno njegove potrebe za određenim radnim mjestom. Pokrivajući područje cijele Hrvatske, ali djelujući i diljem Europe i šire, pružamo komplementarne usluge u području HR savjetovanja i podrške u upravljanju ljudskim potencijalima te razvoju zaposlenika kroz edukacije i coaching.

Naziv tvrtke: PROFESIO d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju
Sjedište: Ulica kneza Branimira 22, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 201 6573
E-mail: info@profesio.hr

MBS: 081149159
OIB: 99632643818
IBAN: HR0223600001102671308
Naziv banke: Zagrebačka banka

Naš tim

Vanja Horvat

Direktor

Direktor agencije Profesio s dugogodišnjim međunarodnim poslovnim iskustvom, EMBA student na Algebri. Posjeduje ekspertizu u vođenju opsežnih projekata i razvoju poslovanja.

Jurja Prpić

Recruiter & Administrator

Specijalistica za radno pravo  s višegodišnjim iskustvom rada u području ljudskih potencijala. Regruterka na području financija.

Sanin Radulović

Senior Regruter / Headhunter

Iskusni regruter s višegodišnjim iskustvom rada u SAD-u s ekspertizom u području građevinarstva, od operativnih do menadžerskih pozicija. Pokriva tržišta Hrvatske, Austrije, Njemačke i Švicarske.

Ivana Drušković

Administrator za ljudske potencijale

Specijalistica za široko područje administrativnih poslova vezanih uz kadrovsku evidenciju. Posjeduje relevantno iskustvo od 15 godina rada u agencijama za zapošljavanje.

Adrijana Budak

HR Manager

HR manager za Profesio tim. Stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u upravljanju ljudskim potencijalima. Savjetnica za operativne procese obračuna plaća.

.

.

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA

Lokacija ureda