Profesio

O nama

Agencija PROFESIO osnovana je 2018. godine kao prirodni slijed znanja i iskustva stručnjaka iz područja ljudskih resursa i rukovođenja zaposlenicima, te je u proteklih nekoliko godina postala jedna od vodećih agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju u Hrvatskoj i šire. Agencija je dio ALBA grupacije sa sjedištem u Berlinu.

Konkurentnost na tržištu rada ostvarujemo svojom profesionalnošću u pristupu radu i komunikaciji s klijentima, bilo da se radi o poslodavcima ili posloprimcima.

Ono što nas razlikuje od drugih agencija za zapošljavanje je činjenica da smo dio velike njemačke grupacije, te primjenjujemo strukturirani korporacijski pristup i u poslovanju naše male tvrtke. Radimo sa širokim spektrom zanimanja uz specijalnost u građevinskom sektoru svih profila, turizmu te voditeljskim pozicijama u sferi prodaje i tehnologije. Njegujemo osobni pristup prema svakom klijentu razumijevajući točno koje su njegove potrebe za određeno radno mjesto. Pokrivamo cijelo područje Hrvatske i prema potrebi klijenta pružamo komplementarne usluge u sferi savjetovanja i podrške u upravljanja ljudskim potencijalima, te coachinga.

Naziv tvrtke: PROFESIO d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju
Sjedište: Ulica kneza Branimira 22, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 201 6573
E-mail: [email protected]

MBS: 081149159
OIB: 99632643818
IBAN: HR0223600001102671308
Naziv banke: Zagrebačka banka

Naš tim

Vanja Horvat

Direktor

Direktor agencije Profesio s dugogodišnjim međunarodnim poslovnim iskustvom, EMBA student na Algebri. Posjeduje ekspertizu u vođenju opsežnih projekata i razvoju poslovanja.

Daniela Marušić Gajica

Konzultant / Regruter

Stručnjakinja s iscrpnim iskustvom u širem području ljudskih potencijala i poslovnih procesa u međunarodnim humanitarnim organizacijama i korporaciji.

Sanin Radulović

Regruter

Iskusni regruter s višegodišnjim iskustvom rada u SAD-u s ekspertizom u području građevinarstva, od operativnih do menadžerskih pozicija. Pokriva tržišta Hrvatske, Austrije, Njemačke i Švicarske.

Jurja Prpić

Voditeljica društvenih mreža

Vanjska suradnica s višegodišnjim iskustvom rada u području ljudskih potencijala. Licencirana za odnose s javnošću – smjer korporativne komunikacije, te za glasnogovornicu.

Ivana Drušković

Administrator za ljudske potencijale

Specijalistica za široko područje administrativnih poslova vezanih uz kadrovsku evidenciju. Posjeduje relevantno iskustvo od 15 godina rada u agencijama za zapošljavanje.

Snježana Kovačić Mišković

Administrator za ljudske potencijale

Stručnjakinja iz šireg područja ljudskih potencijala sa dugogodišnjim iskustvom rada koje obuhvaća razne administrativne poslove praćenja i podrške zaposlenicima.

Marta Markov

Psiholog / pripravnik

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA

Lokacija ureda