Logo

Mi smo Profesio Agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, a naš posao je pomoći tvrtkama pronaći dobre radnike.

Naše usluge:

Privremeno zapošljavanje: nudimo Vam mogućnost privremenog zapošljavanja radnika kod sezonskih poslova, iznenadnog povećanje posla, dugoročnih bolovanja, zabrane zapošljavanja u određenom vremenskom razdoblju ili ako jednostavno želite traženje i administriranje radnika prepustiti nama. Radnike prijavljujemo na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, vršimo isplatu plaća, vodimo evidencije godišnjih odmora…

Traženje i selekcija: ukoliko imate potrebu za direktnim zapošljavanjem kod Vas, ali trebate stručnu pomoć oko selekcije, nudimo mogućnost traženja i selekcije kadrova. Pretražujemo baze, vršimo psihološka testiranja i razgovore s kandidatima. Vama šaljemo kandidate koji po svojoj osobnosti i radnom iskustvu najbolje odgovaraju traženom radnom mjestu.

Ustupanje radnika u svojim počecima najčešće se koristilo za prebrođivanje kratkih vremenskih razdoblja sa povećanim opsegom posla i to samo u specifičnim branšama.

Mi želimo našim klijentima ponuditi uslugu najbolje kvalitete. Uz optimalnu uslugu tome pripada i partnerski odnos.

Naš je interes Vašu tvrtku upoznati što bolje te razvijati rješenja prema Vašim željama i potrebama.

Ono što našu Agenciju čini drugačijom je da osim ustupanja radnika mi svojim klijentima po potrebi nudimo i kompletna rješenja poput vođenja djelatnika, edukacije i slično.

Za naše klijente mi nismo bilo kakav dobavljač partner. Mi pomažemo i u teškim situacijama, a prije svega kod razvoja stvarno dobrih i kreativnih koncepata.