Logo

ZAPOŠLJAVANJE PREKO AGENCIJE

Tražite posao:

  • Želite raditi u inozemstvu?
  • Student ste i želite povremeno raditi u svojoj struci?
  • Imate ideju ili radite na projektu?
  • Već ste zaposleni i tražite drugi posao?
  • Želite ubrzano stjecati nova radna iskustva, znanja i vještine?
  • Želite raditi određeni posao koji Vas zanima unutar određene poslovne djelatnosti?

Profesio putem svoje mreže klijenata i partnera pomaže Vam kod pronalaženja posla bilo da Vas poveže direktno sa Poslodavcem i kod njega se zaposlite ili da se zaposlite kod nekog Poslodavca kao agencijski radnik.

Zapošljavanje preko Agencije posloprimcu ostvaruje jednostavniji pristup nego direktno kod poslodavaca. Istovremeno uz dodatnu sigurnost koju daje Agencija možete ostvarivati svoje radno iskustvo, kvalificirati se uz posao i proširiti Vašu mrežu poslovnih kontakata koju Vam Agencija ostvaruje. Samo neke od beneficija zapošljavanja preko Agencije jest i ostvarivanje lakšeg prelaska na slijedeće radno mjesto, a koje će zasigurno biti brže i jednostavnije poradi iznimne administrativne podrške koju imate od Agencije.

Ako ste tek završili školovanje ili ste dugo bili nezaposleni uz našu Agenciju lakše ćete se vratiti u radnu okolinu.

Kao radnik zaposlen preko Agencije uživate ista prava kao zaposlenici koji su zaposleni direktno kod Poslodavca, a to se ponajprije tiče prava na godišnji odmor, na bolovanje i ostala prava.
Agencija svakom zaposleniku daje administrativnu, pravnu, stručnu i pedagošku podršku i to uvijek za opće dobro i rast zaposlenika.