Profesio

VODITELJ GRADILIŠTA(M/Ž)

Datum objave

Naš Klijent je uspješno njemačko poduzeće koje se bavi niskogradnjom, izgradnjom kontejnera i postrojenja za upravljanje otpadnim vodama i vodoopskrbom, izgradnjom cjevovoda, izgradnjom cesta i mostova, kao i specijalnom niskogradnjom.

Za njega tražimo djelatnika na poziciji: Voditelj gradilišta (m/ž)

Lokacija rada: regija Oberfranken, Bavarska

Vaši zadaci: Odgovorni ste za realizaciju građevinskih projekata u području niskogradnje Koordinirate nadzornike i kooperanate na gradilištu. Osiguravate da se svi radovi na gradilištu izvode u skladu s kvalitetom, na vrijeme i u skladu s proračunom. Dokumentirate procese na gradilištu i podržavate vašeg voditelja projekta sa svim važnim informacijama za profesionalnu kontrolu gradilišta.

Tvoj profil: Uspješno završen studij građevine ili građevinski tehničar. Minimalno 2 godine iskustva kao voditelj gradilišta Odlično znanje iz područja relevantnih tehničkih propisa i pravila. Dobro poznavanje MS Office paketa (Office, MS Project, AutoCAD)Vrlo dobro znanje njemačkog i hrvatskog jezika (min B2 nivo)Samostalnost u radu. Vozačka dozvola klase B.

Nudi se: Stalno zaposlenje na puno radno vrijeme. Atraktivna primanja, pošteno tržišno plaćanje Službeni automobil, smještaj, laptop, mobitel.

Zamolbu i životopis poslati putem forme za prijavu za više detalja zovite na broj telefona +385 91 611 8020

Kategorija: Graditeljstvo
Vrsta zaposlenja: Rad na neodređeno vrijeme
Lokacija zaposlenja: Njemačka

Prijavi se za ovu poziciju

Prenesi datoteku ovdje ili klikni za odabir sa računalaMaksimalno dozvoljena veličina dokumenta je 10 MB
Podržani format(i): .doc, .docx, .txt, .rtf

Ostali
poslovi