Logo

USTUPANJE RADNIKA – PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE

Osnovna djelatnost Agencije Profesio je pružanje usluge privremenog zapošljavanja.

Kod privremenog zapošljavanja potpisuje se Ugovor o radu između radnika i Profesia, te Ugovor o ustupanju između Profesia i Korisnika (tvrtke kojoj se radnik ustupa).

Radnike prijavljujemo na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, vršimo isplatu plaća, vodimo evidencije godišnjih odmora kao i sve potrebite administrativne i pravne poslove za ljudske potencijale.

Ustupanje radnika moguće je prema tri modela, a ovisno o Vašim potrebama:

  • PAYROLL MODEL – kompletno administriranje i obračun na bazi mjesečnih troškova radnika.
  • EFEKT MODEL – zaračunavanje samo efektivno odrađenih radnih sati. Profesio preuzima troškove i rizik godišnjih odmora, bolovanja, praznika, blagdana i otpremnina.
  • ADMIN MODEL – uz odabir jednog od dva gore navedena modela Profesio na području cijele Republike Hrvatske preuzima kompletnu brigu vođenja i kontroliranja djelatnika, edukacije i slično.

REGRUTACIJA – SELEKCIJA

Cilj samog procesa regrutacije, selekcije i realizacije je pronaći uz minimalne troškove odgovarajući broj najkvalitetnijih kandidata za Klijenta.

Proces uključuje identifikaciju, sustav vrednovanja i korištenje jedinstvenih izvora kandidata kao i samu primjenu odgovarajućih metoda selekcije, a kako bi se procijenile sve potrebne kompetencije kandidata.

Primjenom dugogodišnjeg iskustva našim klijentima nudimo najvišu razinu usluge regrutacije i selekcije.

Naši regruteri pružit će Vam:

  • veliku bazu kandidata
  • potrebnu stručnost
  • uštedjeti Vaše vrijeme
  • oglašavanje na glavnim portalima, radio postajama, regionalnim novinama, socijalnim mrežama i ostalo.

SAVJETOVANJE – COACHING

Coaching je uvijek usmjeren na sadašnjost i budućnost. Kako sada napraviti i raditi nešto potpuno drugačije i tako direktno utjecati na budućnost poslovanja. Na taj način fokusiramo se na traženje Vašeg rješenja kako bi u svom poslu bili zadovoljniji, uspješniji i sretniji.

Cilj je usmjeravati i osposobiti, a kako bi Vaše sposobnosti mogli samostalno realizirati prema cilju ili rješenju. Coach ne donosi odluke umjesto Vas niti nudi gotova rješenja, ne kritizira, ne govori vam što i kako trebate raditi već vam daje smjernice iz kuta objektivnosti koja je u hard core business-u ključ uspjeha.

Kažu da su najbolji coach-evi sjene najvećih lidera, ljudi koji potiču najbolje u ljudima kroz struku i iskustvo.

IZJAVE KLIJENATA

MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ D.O.O.

„Usluge agencije Profesio olakšavaju nam pronalazak adekvatnih i kvalitetnih radnika za našu mesnu industriju, a posebno se ističu svojom brzinom, efikasnošću i prilagođenom pristupu svakom klijentu. Mesna industrija Ravlić tako je postala mjesto gdje se svako otvoreno radno mjesto brzo popunjava, a baza potencijalnih budućih zaposlenika sve je veća.“


INTERSEROH D.O.O.

“Agencija Profesio je već duže vrijeme naš saveznik koji svojom profesionalnošću daje brze i kvalitetne rezultate za sve naše potrebe.
Zahvaljujući njihovoj fleksibilnosti i svestranosti čine naš posao uspješnijim.”


AQUA PURITAS D.O.O.

“U najkraćem roku pronašli su nam radnike i samim time unaprijedili naše poslovanje.”